Pentutietoa – Kitten Information

 

Luovutan pennut:

♠ Aikaisintaan 12-13 viikkoisina

♣ Vähintään kilon painoisina

♥ Rokotettuina

♦ Madotettuina

♠ Eläinlääkärin tarkastamina

♣ Rekisteröityinä

♥ Mikrosirutettuina

 
Pennusta maksetaan 200€ varausmaksu, jolloin pentu on varattu uudelle kodille. Varausmaksu vähennetään pennun kokonaishinnasta. Pennun hinta määräytyy sen mukaan onko pentu lemmikki/näyttely- vai siitostasoinen. Ostajan peruessa varaus, ei varausmaksua (200€) palauteta. Kasvattajan peruessa varaus varausmaksu palautetaan ostajalle.

Tiedustellessasi pentua toivon, että kerrot itsestäsi, kokemuksestasi kissoista sekä pennun tulevasta kodista. Toivoin että kysellessäsi pentua olet harkinnut tarkkaan mitä kissan omistaminen vaatii. Kissaa tai mitään muutakaan eläintä EI tule ottaa hetken mielijohteesta! Pennut myydään sisäkissoiksi ja niiden ulkoilu tapahtuu vain valvotusti joko valjaissa, erillisessä ulkotarhassa tai verkotetulla/lasitetulla parvekkeella. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että kasvattamani pennut saavat hyvät ja rakastavat kodit joissa saavat elää elämänsä loppuun asti.

Myyn pennut ensisijaisesti lemmikeiksi, mutta jos näyttelyissä käyminen kiinnostaa autan enemmän  kuin mielelläni! Näyttelyssä käyminen kuitenkin edellyttää ettei pennulla ole sellaista vikaa joka sen estäisi. Pennun mukana saat pentupaketin jossa on ruokaa, leluja ja hoito-ohjeet. Saat myös tukeni eliniäksi!  Toivon kuulevani kasvattieni kuulumisia koko heidän elämänsä ajan, sekä toivon että minulta kysytään rohkeasti neuvoa oli ongelma iso tai pieni. Autan mielelläni!

 

Sijoituskoteja  tarvitaan lähes jokaisen pentueen kohdalla, mikäli olet  kiinnostunut sijoituskissasta niin ota yhteyttä!  Sijoitussopimuksen pituus riippuu siitä kuinka monta pentuetta kissalle on suunniteltu ja onko kissa uros vai naaras. Sijoitussopimus laaditaan yhteistyössä sijoituskodin kanssa.