Kissala – Cattery

 

FI*Taikametsän kasvattajanimen takapiruna häärään minä: Rosa Peräsalo. Olen kuulunut Itä-Suomen rotukissayhdistykseen  vuodesta 2006 alkaen ja Rex-Kissa ystäviin vuodesta 2014, jonka hallituksen varajäsen olen ollut vuodesta 2019 alkaen. Kasvattajanimeni rekisteröitiin FIFeen 2012.

Perheeseeni kuuluu mieheni Toni, Tonin kaksi poikaa sekä minun poikani. Karvalapsia meillä on yhteensä 10, kuusi kissaa ja neljä koiraa. 

Ensimmäinen Cornish Rex FIN*Spectrolite Mr. Incredible ”Pessi” muutti meille Huhtikuussa 2006. En ollut vielä tuolloin kovin innostunut kissanäyttelyistä saati kasvatuksesta. Pikku hiljaa into näyttelyihin ja sitä kautta kasvatukseen syttyi. Näyttelyissä kävin vuoteen 2011 asti kotikissojen kanssa. Vuonna 2011 meille muutti FI*SpeedOn Hunter Tylo ”Pipa”, jonka kanssa on tullut kissanäyttelyissä kuljettua. Kissani ovat kuitenkin ensisijaisesti perheenjäseniä ja näyttelyissä käydään kissojen ehdoilla.

Kasvatuksen tarkoituksena on kasvattaa terveitä, hyvä luonteisia ja rodunomaisia Cornish rex kissoja. Kasvatuksessa käytän vain tutkitusti terveitä ja hyvä luonteisia kissoja. Kasvattamani pennut ovat rokotettuja, eläinlääkärin tarkastamia sekä rekisteröityjä. Tarkoitukseni on pitää kotona olevien kissojen määrä pienenä, joten hyville sijoituskodeille on tarvetta.